KRAAK JIJ DE CODES VAN DE HACKER?

HALEN JULLIE DE UITGELEKTE INFORMATIE VAN DE OVERHEID OP TIJD TERUG?

“Recent heb ik een kamer mogen huren boven ‘t Hookhoes, maar helaas moest ik onverwachts deze kamer met spoed verlaten. Het rondneuzen in overheidsdocumenten en delicate informatie is blijkbaar niet geheel gewenst. Alle bestanden die ik heb gevonden staan nog op een laptop die zich hier ergens in de kamer bevind maar wegens veiligheidsmaatregelen zal deze over 60 minuten gewist worden.

Kunnen jullie mijn puzzels binnen deze tijd oplossen? Dan vinden jullie de laptop en daarmee alle informatie die ik heb gevonden. Deze informatie gaat jullie overtuigen om je aan te sluiten bij ons of geven jullie de informatie door aan de autoriteit waardoor dit kan lijden tot mijn arrestatie. Hoe dan ook, daag ik jullie uit, ongeacht het risico. Jullie 60 minuten zijn begonnen, succes!”

The Hacker

Kun je de spanning aan?

Reserveer dan hier The Hacker Room!

Kies eerst je gewenste datum en dan het gewenste tijdstip tussen 11 en 23 uur. Vul je gegevens in en geef aan of je met 2, 3, 4, 5 of 6 personen het avontuur wilt aangaan. Na het reserveren krijg een bevestigingsmail in je mailbox. Mocht je deze mail niet ontvangen, neem dan even contact met ons op.

Wil je last minute nog de Escape Room reserveren? Stuur dan een e-mail naar info@escaperoomalmelo.nl of bel ons op 0546 814 898.

Belangrijk om te weten!

Voorafgaand aan het spel krijgt de groep een korte uitleg. Zorg daarom dat je 10 minuten vóór de aanvangstijd aanwezig bent.
Annuleren is mogelijk tot 48 uur voor aanvangstijd. Stuur dan een e-mail naar info@escaperoomalmelo.nl of bel ons op 0546 814 898.

Wil je meer informatie?

Vragen? Kom maar op!

Ons adres is

Grotestraat 126
7607 CW Almelo

't Hookhoes

reserveren of vragen?

Stel hier je vraag