ONTSNAP JIJ OP TIJD BIJ DE ALMELOSE BANKROOF?

BELEEF DE GROOTSTE BANKROOF VAN 1944

Eén van de meest spectaculaire verzetsdaden in Nederland gedurende de oorlog was wel de overval op de Nederlandsche Bank in Almelo, op woensdag 15 november 1944 en met een buit van ruim 46 miljoen gulden. Een overval die slaagde, maar door een samenloop van omstandigheden toch op een catastrofale mislukking uit liep. Om de bank te overvallen had de KP Almelo toestemming nodig van het ‘Allied Command’ in Londen. Dat kregen ze op 7 november 1944. Op dezelfde avond troffen de KP’ers elkaar bij de woning van slager Eshuis in Wierden. Daar werd het plan beraamd en (voor het eerst) besproken. De rest is geschiedenis…

Kun je de spanning aan?

Reserveer dan hier De Bankroof!

Kies eerst je gewenste datum en dan het gewenste tijdstip tussen 11 en 23 uur. Vul je gegevens in en geef aan of je met 2, 3, 4, 5 of 6 personen het avontuur wilt aangaan. Na het reserveren krijg een bevestigingsmail in je mailbox. Mocht je deze mail niet ontvangen, neem dan even contact met ons op.

Wil je last minute nog de Escape Room reserveren? Stuur dan een e-mail naar info@escaperoomalmelo.nl of bel ons op 0546 814 898.

Belangrijk om te weten!

Voorafgaand aan het spel krijgt de groep een korte uitleg. Zorg daarom dat je 10 minuten vóór de aanvangstijd aanwezig bent.
Annuleren is mogelijk tot 48 uur voor aanvangstijd. Stuur dan een e-mail naar info@escaperoomalmelo.nl of bel ons op 0546 814 898.

Wil je meer informatie?

Vragen? Kom maar op!

Ons adres is

Grotestraat 126
7607 CW Almelo

't Hookhoes

reserveren of vragen?

Stel hier je vraag